Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Bij het invoeren en plaatsen van een bestelling zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u producten van deze website bestelt. Door deze website te gebruiken of een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden en onze privacyverklaring. Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd, dus u moet ze elke keer dat u een bestelling plaatst, zorgvuldig lezen.

PRODUCT BESCHIKBAARHEID EN BESCHRIJVING

We proberen onze producten altijd op voorraad en up-to-date te houden. Hoewel beschikbaarheid op de website kan worden aangegeven, is het altijd mogelijk dat het bestelde product niet kan worden verwerkt bij gebrek aan beschikbaarheid. Ook bestaat de kans dat een product met een verkeerde prijs wordt getoond. In deze twee gevallen annuleren we de bestelling en nemen we contact met je op via e-mail of telefoon.

We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat de productinformatie op onze website correct is. Het is mogelijk dat de website typografische fouten of onnauwkeurigheden bevat. Daarom behouden we ons het recht voor om onnauwkeurigheden, fouten of weglatingen te corrigeren en om informatie op elk moment bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving.

KLEUREN

We hebben onze uiterste best gedaan om de kleuren van onze producten zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De werkelijke kleuren die u ziet, zijn echter afhankelijk van uw monitor / scherm. We kunnen niet garanderen dat de weergavekleur nauwkeurig is en sommige kleuren kunnen verschillen vertonen.

LEVERING

Aangekochte producten worden binnen 3 – 6 werkdagen verzonden vanaf de datum van de bestelling. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met trackinginformatie. Eventuele invoerrechten, invoerrechten en / of belastingen zijn voor rekening van de klant. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele extra kosten.

Uw bestelling wordt geleverd op het adres dat u bij de bestelling heeft opgegeven. De klant is verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie bij het bestellen. In geval van een fout in de contactgegevens van de geadresseerde, kan Guardians in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor het niet kunnen leveren van de bestelling.

Er kunnen verzendproblemen optreden, Guardians kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, schade of onvermijdelijke vertraging in de levering. Als je een probleem hebt met je bestelling dat te maken heeft met verzending, neem dan zo snel mogelijk contact op met de fulfilmentpartner. U vindt de contactgegevens in uw verzendbevestiging.

TERUGBETALINGEN EN RETOUREN

Ons retourbeleid geeft je het recht om het / de product (en) om welke reden dan ook binnen 14 dagen na ontvangst van het / de product (en) te retourneren. Alle producten moeten volledig ongedragen en ongewassen zijn, met alle originele Guardians-tags er nog aan. Producten die zijn gedragen, gebruikt, gewijzigd of beschadigd, worden niet geaccepteerd. Guardians behoudt zich het recht voor om retourzending te weigeren van elk product dat niet aan deze voorwaarden voldoet. Eventuele kosten die de klant maakt om een ​​product te retourneren, worden niet terugbetaald.

Zorg er bij het retourneren van producten voor dat de levering traceerbaar is, want wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het bezorgbedrijf. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, duurt het ongeveer 10 werkdagen om uw terugbetaling te verwerken.

PRIVACY

Het privacybeleid van Guardians is van toepassing en maakt deel uit van deze Algemene voorwaarden.

BETALINGEN

We bieden de volgende betalingsmogelijkheden: iDeal, Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay, PayPal, Belfius Direct Net, KBC / CBC, Sofort Banking, Bancontact, EPS, Giropay en ING Home’pay.

Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, nemen we redelijke voorzorgsmaatregelen en volgen we de beste praktijken in de branche om ervoor te zorgen dat deze niet op ongepaste wijze verloren, misbruikt, geopend, bekendgemaakt, gewijzigd of vernietigd wordt. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling wordt versleuteld via het SSL-protocol. Deze informatie kan niet worden gedetecteerd, onderschept of gebruikt door derden. We volgen alle PCI-DSS-vereisten en implementeren aanvullende algemeen aanvaarde industriestandaarden.

In het geval van een geldige annulering, gebruiken we voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt.

Contactgegevens

Vragen over de algemene voorwaarden kunnen naar ons worden gestuurd via info@guardians.nl