Retourformulier

Bent u niet tevreden over de ontvangen artikelen? Vul dit retourformulier in en stuur het formulier binnen 7 dagen na de bestelling mee met uw artikelen. Nadat we de retourzending hebben ontvangen, streven we ernaar deze zo snel mogelijk te verwerken en zullen we het verschuldigde bedrag binnen 3-5 werkdagen terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer. Voor vragen met betrekking tot uw retourzending kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres onderaan het formulier. Als u het door u bestelde artikel wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel, sturen wij u het nieuwe artikel kosteloos toe.

LET OP:

Het is alleen mogelijk artikelen te retourneren als ze nog ongebruikt zijn of als er binnen 14 dagen na ontvangst bepaalde defecten zijn opgetreden. Graag het formulier hiernaast afdrukken en toevoegen bij de geretourneerde artikelen.

RETOURADRES:
GUARDIANS STAY PROTECTED
BUURTPLEIN 11
3192CA HOOGVLIET ROTTERDAM

INFO@GUARDIANS.NL

+31 6 82508209

INSTRUCTIES RETOUR/RUILEN:

  1. Vul de bovenstaande informatie in en geef een duidelijke reden waarom het product retour gestuurd wordt. Wil je ruilen? Geef dan aan welk product of maat je wilt ruilen.
  2. Ga naar www.guardians.nl en scrol naar beneden totdat de optie retour te zien is.
  3. Klik op de optie Retour en vul ook daar uw gegevens in.
  4. Verstuur het product naar het bovenstaande adres via DHL (dhlparcel.nl). De verzendkosten worden vergoed door GUARDIANS.
  5. Op het moment dat wij het product ontvangen hebben zullen we het verschuldigde bedrag binnen 3 werkdagen terugstorten op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

Wanneer het product later dan 7 dagen retour gestuurd wordt, zullen de verzendkosten en de product kosten niet vergoed worden